حرفه ای های کاشی لند

رتبه بندی این مطلب:
5.0
727 بازديد

الگو برداری از روش های مدیریتی رهبران تاریخ

الگو برداری از روش های مدیریتی رهبران تاریخ
در طول تاریخ رهبران تاثیر گذار بسیاری بوده اند که درس های بزرگی به ما داده اند با گذشت زمان شرایط زندگی عوض می شود اما ما می توانیم از روش زندگی گذشتگان درس بگیریم.

روش های مدیریتی رهبران تاریخ

فکر کردن به آغاز کسب و کار و رویای شیرین راه اندازی یک کار و کاسبی موفق، پر پول و آینده دار را خیلی ها در ذهن می پروانند، اما تعداد کمی می توانند آن را با چشمان خود ببینند. عملی شدن کسب و کار موفق نیازمند پیش زمینه‌ها و مقدماتی است که تا نباشند، کاری از پیش نمی رود. با گذشت زمان شرایط زندگی عوض می شود اما ما می توانیم از روش زندگی گذشتگان درس بگیریم. در تاریخ افراد بزرگی وجود دارند که به رهبران مشهوری تبدیل شده اند.

شخصیت و کارهای آنها به قدری تاثیرگذار بوده که امروز بسیاری از روش های مدیریتی از آنها الگوبرداری شده است. شما هم اگر می خواهید در کسب و کارتان موفق باشید، می توانید از تجارب آنها استفاده کنید. در این مطلب روش های زندگی و موفقیت برخی رهبران تاریخ را برای شما آورده ایم که خواندن این مطالب میتواند در کسب و کار و مدیریت بهتر کار و زندگی به شما کمک کند.

روش های زندگی و موفقیت رهبران تاریخ

افراد بسیاری در جهان تا کنون وجود داشته اند که به عنوان موفق ترین رهبران از آنها یاد می شود. رهبریت آنها حتی می تواند در خونخواری یا گسترش صلح باشد اما آنها کسانی هستند که هدف هایی را برای خود تعریف نمودند و تا زمانی که به آن اهداف دست نیافتند از آنها دست نکشیدند. در اینجا چند رهبر تاثیر گذار با جملات معروف آنها آورده شده است.

چنگیزخان: دنیا را تغییر بده، اما به تدریج

او یکی از ظالم ترین پادشاه های تاریخ است اما به هدفی که برای آن تلاش می کرد، رسید. به عنوان مدیر یک کسب و کار کوچک، فشار کاری و حجم کاری بالایی خواهیدداشت و باید به خوبی این شرایطی را مدیریت کنید. امپراتور بزرگ مغول بسیار جاه طلب بود، اما کورکورانه عمل نمی کرد. او به آرامی و با تلاش پیوسته، به یک امپراتوری عظیم دست پیدا کرد.

شما می توانید از او درس بگیرید، زیرا بدون هیچ کمک و پشتوانه ای و با تلاش خود توانست تاریخ جهان را تغییر دهد. برای موفقیت در کسب و کارتان برنامه ریزی و تلاش کنید، خواهید دید که به تدریج موفق می شوید.

مهاتما گاندی: «نه» گفتن را یاد بگیرید

مهاتما گاندی یکی از تاثیرگذارترین رهبران در استقلال هند بود. او در طول زندگی اش درس های بزرگی به مردم آموخت که یکی از آنها یادگرفتن «نه» گفتن است.

کسب و کارهای کوچک تمایل دارند مردم را راضی نگه دارند اما این ایده خوبی نیست، زیرا وقتی به همه پاسخ مثبت بدهید، تعهد زیادی پیدا می کنید که از عهده شما خارج است. انتظارات مردم را تا جایی که می توانید برآورده کنید. نه گفتن کار سختی است، اما در بعضی از مواقع ضروری است.

با استفاده از نکات زیر می توانید بدون صدمه زدن به احساسات طرف مقابل، «نه» بگویید. برای گفتن تصمیمتان درنگ نکنید. به تعویق انداختن «نه» گفتن و معطل کردن مشتری ها فقط شرایط را بدتر می کند. دلیلتان را واضح بیان کنید ولی از دادن توضیحات اضافه بپرهیزید.

مارتین لوترکنیگ: رهبران بزرگ حقایق را مخفی نمی کنند

مارتین لوترکینگ حقایق زشت زمان خود را دید، اما از آنها فرار نکرد بلکه مستقیما به آنها پرداخت. این مسئله درباره کسب و کارهای کوچک نیز صدق می کند؛ شما نباید از واقعیت ها و ضعف های خود فرار کنید بلکه باید آنها را بیان و برای آنها راه حل پیدا کنید. در این صورت می توانید محدودیت ها را به فرصت تبدیل کنید.

علاقه شما به کسب و کارتان ستودنی است اما نباید چشم شما را به واقعیت ها ببندد. اگر با انتقاد مواجه شدید، به عنوان یک فرصت به آن نگاه کنید و یاد بگیرید تا بتوانید ضعف هایتان را برطرف کنید. از نظرات مشتری ها استفاده کنید تا موانع کارتان را برطرف کنید. به انتقادها بیشتر از تعریف و تمجیدها توجه کنید. همه چیز را به سرعت تغییر ندهید. برای هر تغییر کوچک وقت بگذارید و شرایط را بررسی کنید.

نلسون ماندلا: باعث ایجاد شجاعت و قدرت باشید، نه ترس و اضطراب

نلسون ماندلا، سیاستمدار انقلابی و رهبر پیشین آفریقای جنوبی، همواره قدرت شجاعت را باور داشت. او همیشه در اوج کشمکش های جدایی سیاه پوستان و سفیدپوستان، به مردمش قدرت و شجاعت را می آموخت و آنها را نمی ترساند.

به عنوان یک مدیر، شما باید کارکنان و سهامداران را تشویق کنید تا در سختی ها به شما وفادار باشند. اگر شما ترس هایتان را بروز دهید، آنها به توانایی و رهبری شما شک خواهندکرد. ترسیدن هیچ مشکلی را حل نمی کند؛ اگر خونسرد باشید و احساساتتان را مدیریت کنید، بهتر می توانید تصمیم گیری کنید. با استفاده از راه های زیر شما می توانید اقتدار و مدیریت خود را اثبات کنید:

- بهانه تراشی ممنوع! بهانه تراشیدن را برای خودتان و کارکنان ممنوع کنید، زیرا تنها باعث اتلاف وقت می شود.

- در میان صحبت هایتان مکث کنید. وقتی میان حرف هایتان مکث کوتاهی می کنید یعنی بر اوضاع تسلط دارید و می دانید از چه موضوعی حرف می زنید.

هوش احساسی خود را تقویت کنید. اگر بتوانید احساساتتان را به خوبی کنترل کنید، می توانید بهتر مدیریت کنید.

محمدعلی کلی: اگر واقعیت داشته باشد، پزدادن نیست

محمدعلی، بهترین و مشهورترین بوکسور دنیای ورزشی، پرحرف بود اما صحبت هایش بسیار تاثیرگذار بود. چرا؟ زیرا او فقط حرف نمی زد بلکه با عملکرد خود حرف هایش را به همه اثبات می کر. اشتباه نکنید، شما باید متواضع باشید اما در عین حال باید درباره موفقیت ها و دستاوردهایتان صحبت کنید تا شناخته شوید. هر کسب و کاری نمی تواند به موفقیت های شما دست پیدا کند. پس به خودتان افتخار کنید و این حس را به کارمندانتان منتقل کنید تا آنها نیز کارشان را با تلاش و علاقه بیشتری انجام دهند.

این افراد فقط تعداد انگشت شماری از رهبران بزرگ تاریخ بودند. با مطالعه زندگی آنها درس های مهمی خواهید گرفت که می تواند به شما در مدیریت کسب و کارتان کمک کند. می گویند:«یادگیری تنها شروع راه است، برای تبدیل شدن به یک مدیر عالی شما باید از این درس ها استفاده کنید.» این راه به هیچ وجه آسان نیست اما ممکن است.

نوشتن یک نظر

This form collects your name, email, IP address and content so that we can keep track of the comments placed on the website. For more info check our Privacy Policy and Terms Of Use where you will get more info on where, how and why we store your data.
افزودن نظر

حرفه ای های کاشی لند

فروشگاه کاشی لند