حرفه ای های کاشی لند

رتبه بندی این مطلب:
4.7
6310 بازديد

نکات مهم در نصب کاشی و سرامیک

نکات مهم در نصب کاشی و سرامیک
با روی کار آمدن متریال های جدید برای نصب کاشی و سرامیک این روزها دیگر نصب کاشی و سرامیک کار سختی نیست و با دانستن نکات نصب کاشی و سرامیک می توانید شما هم اقدام به نصب کاشی و سرامیک نمایید.

نصب کاشی و سرامیک اصول و روش هایی دارد که هر متخصصی برای پیاده سازی کاشی و سرامیک باید این نکات را مورد توجه قرار دهد تا بهترین نتیجه را به دست آورند. امروزه با روی کار  آمدن ابزار و متریال های حرفه ای برای نصب کاشی و سرامیک دیگر تفاوتی نمی کند نصاب کاشی باشید یا یک فرد معمولی با شناخت این نکات خودتان به راحتی می توانید کاشی و سرامیک را نصب کنید. برای این کار کافی است تنها کمی وقت بگذارید و از نهایت دقت خود استفاده نمایید. برای آگاهی از این نکات با ما همراه باشید تا بدون تجربه حرفه ای کاشی کاری بتوانید کاشی کاری ها در ابعاد کوچک را خودتان انجام دهید و دیگر مجبور نباشید برای یک متر کاشیکاری در به در به دنبال نصاب باشید به خصوص در روزهای پایانی سال که نصاب ها وقت کمتری برای بر عهده گرفتن کارهای کوچک و پیش پا افتاده دارند. شما با استفاده از چسب کاشی به راحتی می توانید کاشی های تزیینی را در آشپزخانه، نشیمن، راهرو، سرویس بهداشتی و ... بچسبانید.

نصب کاشی و سرامیک

همانگونه که گفته شد برای اجرای یک کاشی کاری و نصب سرامیک تمیز و بی نقص باید نکاتی را رعایت نمود که در ظاهر بسیار کوچک هستند اما در نتیجه بسیار تاثیر گذار خواهند بود. در اینجا به این نکات اشاره می کنیم و بهتر است اگر برای اولین بار است که خیال نصب کاشی و سرامیک را دارید آنها را با دقت بخوانید و به کار ببرید.

1- اولین قدم در نصب کاشی و سرامیک خرید کاشی و سرامیک است. در خرید به سطح مورد نظر توجه کنید و با کارشناس فروش درباره خرید خود مشورت نمایید تا کاشی مناسب سطح مورد نظرتان را خریداری نمایید. یادتان باشد در هنگام خرید کاشی و سرامیک سعی کنید همیشه بیشتر از متراژ مورد نیازتان خریداری نمایید زیرا ممکن است در حین برش یا کاشیکاری بخش هایی دچار شکستگی یا آسیب شود، از آنجایی که بازار کاشی و سرامیک یک بازار پویاست و مدل های جدید دائما در حال رفت و آمد هستند ممکن پیدا کردن همان طرح کاشی دوباره در بازار کار سختی باشد.

2- اگر کاشی طرح دار انتخاب نموده اید بهتر است پیش از شروع نصب  کاشی، ابتدا تمامی قطعات را در کنار هم بچینید تا هم از چیدمان طرحتان مطمئن شوید و هم بخش هایی را که نیاز به برش دارد مشخص کنید. کاشی ای طرحدار را با کمک مداد شمعی علامت گذاری یا شماره گذار نمایید تا بر اساس آن نصب کنید و مشکلی برایتان به وجود نیاید. 

3- اگر خیال دارید خودتان نصب کاشی را انجام دهید بهتر است از چسب کاشی و سرامیک استفاده نمایید، استفاده از چسب کاشی و سرامیک بسیار راحت است و شما می توانید با پیگیری راهنمایی های روی بسته به راحتی چسب را آماده کنید و از آن استفاده نمایید.

4- توجه داشته باشید که پرسلان ها و برخی از سرامیک ها به دلیل تراکم بالا و ضدآب بودن فاقد قابلیت چسبندگی با سیمان هستند در نتیجه برای نصب آنها مجبورید از چسب کاشی و سرامیک مخصوص استفاده نمایید.

5- به کار بردن وسایل و متریال های جدید می تواند نتیجه بهتری برایتان در نصب کاشی و سرامیک به وجود می آورد. استفاده از ابزارهایی مانند ابزار جدا کننده فضای بین کاشی ها که با نام اسپیسر شناخته می شود  در هنگام نصب تضمین کننده نظم و رعایت چهارچوب کلی کاشی و سرامیک است که باعث می شود همه قطعات به صورت مرتب در کنار هم قرار گیرند و نتیجه کار نظم و یکدستی لازم را داشته باشد.

نکات مهم در نصب کاشی و سرامیک

6- برای بالا رفتن دقتتان درنصب کاشی و سرامیک سعی کنید برای برش کاشی و سرامیک از بهترین ابزار استفاده نمایید یا از کاشی و سرامیکی استفاده کنید که نیاز چندانی به برش ندارد. اگر کارتان به برش زدن کاشی و سرامیک کشید از بهترین روش های اندازه گیری استفاده نمایید. در اندازه گیری بخشی که نیاز به کاشیکاری دارد دقت نمایید.

7- برای برش حتما از شابلون استفاده کنید و پس از برش برای لبه های برش خورده از مداد شمعی استفاده کنید.

8- اگر لازم است بخشی از کاشی برش داده شود یا سوراخ شود یادتان باشد که مته الماسی بهترین گزینه است و کاشی و سرامیک شما را با هر درجه تراکم و سختی تمیزتر برش می زند.

9- برای نصب کاشی و سرامیک، استفاده از چسب کاشی و سرامیک نتیجه بهتری نسبت به دوغاب سیمان دارد و نتیجه کار بسیار تمیز تر خواهد شد.

نصب کاشی و سرامیک

10- اگر از سیمان برای چسباندن استفاده می کنید دقتتان را بالا ببرید تا سیمان روی سطح کاشی نریزد.  پاک کردن لکه های سیمان از روی کاشی کار سخت و گاها ناممکنی است.

11- پس از گذاشتن کاشی بر روی فضای سیمانی یا چسب کاری شده سعی کنید با زدن ضرباتی به وسیله دست یا پتک های مخصوص پلاستیکی کاشی و سرامیک در جای خود کاملا فیکس کنید تا فضای زیر آن خالی نماند.

12- بعد از چسباندن کاشی و سرامیک برای درزبندی فضای باقی مانده میان کاشی و سرامیک لازم است از دوغاب سیمان یا پودر بندکشی استفاده نماید. توجه داشته باشید که پودرهای بندکشی در رنگ های مختلفی وجود دارد که شما می توانید با توجه به رنگ و طرح کاشی و سرامیک خود آن را انتخاب کنید اما استفاده از دوغاب سیمان به دلیل وجود رنگ های سفید و سیاه (خاکستری تیره) شما را محدود می کند.

کاشیکاری و سرامیکاری

13- برای انجام درزبندی لازم است 24 ساعت به کاشی های چسبانده شده فرصت دهید تا خوب در جای خود مستقر شوند و آنگاه اقدام به انجام درزبندی و پر کردن فضای میان کاشی ها و سرامیک ها نمایید.

14- سعی کنید تمامی فضاهای خالی میان کاشی ها و سرامیک ها را با پودربندکشی یا دوغاب پر کنید تا جایی برای لق زدن کاشی و سرامیک وجود نداشته باشد زیرا فاصله ها به مرور باعث لق شدن کاشی و سرامیک می شود.

15-  بالاخره اینکه لازم است هر 6 ماه یکبار نسبت به سلامت درزبندی کاشی و سرامیک خود اطمینان حاصل کنید و در صورت نیاز آن را تجدید کنید.

چسباندن سرامیک

به خاطر بسپارید که آماده سازی فضا و وسایل مورد نیاز تنها مقدمه نصب کاشی و سرامیک است اگر خیال دارید کاشیکاری و نصب سرامیک خانه تان را خود به عهده بگیرید بهتر است فقط در ابعاد کوچک آن را انجام دهید. برای کاشیکاری و نصب سرامیک کلی نیاز است از یک متخصص کمک بگیرید.

با مشاهده آموزش های نصب کاشی و سرامیک در پورتال ویدیو کاشی لند قبل از انجام کاشی کاری می توانید نتیجه بهتری به دست آورید.

نوشتن یک نظر

This form collects your name, email, IP address and content so that we can keep track of the comments placed on the website. For more info check our Privacy Policy and Terms Of Use where you will get more info on where, how and why we store your data.
افزودن نظر

حرفه ای های کاشی لند

فروشگاه کاشی لند