برای زیباسازی قسمتهای اتصال دیوار با کف و همچنین جهت محافظت از قرنیز استفاده میشود که بر این اساس، انواع قرنیز شامل موارد زیر است:
اگر به دنبال یک قرنیز خوب و با کیفیت هستید میتوانید از بین تنوعی از قرنیزهای موجود در سایت کاشی لند محصول مورد نظر را انتخاب کنید.
اگر به این صفحه مراجعه کردهاید احتمالا به دنبال یک قرنیز مناسب برای فضای در دسترس هستید. از چندین سال پیش بهکار بردن سرامیک در فضاهای مختلف داخلی و خارجی در کف و دیوار ساختمان اهمیت یافته است. این محصول از تنوع بسیار بالایی برخوردار است. قرنیز نیز از مصالحی در ساختمان بوده که شکلی نواری دارد و در قسمت پایین دیوار قابل نصب است و با ضخامتی در حدود ۸ الی ۱۵ میلیمتری نسبت به دیوار برجسته میشود که نه تنها به دلیل زیبایی بخشی بلکه برای جلوگیری از ضربههای وارده و نفوذ رطوبت مورد استفاده قرار میگیرد. برای انتخاب بهترین قرنیز برای کف سرامیک با ما در ادامه این مقاله همراه باشید.
نصب قرنیز از اهمیت خاصی برخوردار است که در زیر به آنها اشاره میکنیم:
قرنیزهایی که در ساختمان قابل استفاده هستند، در انواع و طرحهای مختلفی تولید میشوند و هر فرد بر حسب نیاز با توجه به سلیقه و میزان هزینهای که میتواند پرداخت کند، انتخاب را انجام میدهد. هر کدام از قرنیزهای سنگی، سرامیکی، چوبی، پی وی سی، پلی استایرن و ام دی اف مزایا و معایبی دارند که در زیر به انواع آنها میپردازیم:
زمانی که کف با سنگ پوشانده شده باشد، بهترین قرنیز استفاده از قرنیز سنگی است که زیبایی خاصی به فضا میبخشد. همچنین این قرنیز نسبت به انواع دیگر مقاومت بالایی دارد اما به دلیل سنگینی وزن این محصول و همچنین عدم انعطاف آن کمتر کسی به خرید آن اقدام میکند. همچنین نصب گران این قرنیز نیز از معایب آن بوده است.
زمانی که از سرامیک برای پوششدهی کف استفاده میشود به دلیل هماهنگی بیشتر با کف بهترین گزینه استفاده از قرنیز سرامیکی است. این محصول بهراحتی قابل نظافت است ولی نسبتا از وزن بالا و نصب گران برخوردار است.
پارکت به عنوان نوعی کفپوش، شبیه به چوب بوده، بنابراین میتوان قسمتهای پایین دیوار را با قرنیز چوبی پوشاند تا زیبایی خاصی به محیط وارد کند. علاوه بر ظاهر زیبا و نوع طبیعی بودن آن باید به مواردی که نوعی عیب محسوب میشود شامل قیمت نسبتا بالا، نظافت سخت، باقی ماندن لکه روی آن و احتمال ورود حشرات مانند موریانه نیز اشاره کرد.
پی وی سی متریالی است که چندیست وارد بازار شده و از مزایای زیادی مانند تنوع در طرح و رنگ، متناسب بودن با هر نوع دکوراسیون، قیمت مناسب و مقرون بهصرفه، مقاومت بالا در برابر نفوذ رطوبت، ورود حشرات، سبک و قابل حمل بودن، انعطاف و خاصیت ضد لک بودن برخوردار است که در ساختمانهای نوساز اغلب از این نوع استفاده میشود. این نوع قرنیز در بین سازندگان ساختمان طرفداران بسیاری دارد.
این نوع از قرنیز نیز به عنوان نوعی تزئینات داخلی ساختمانی تولید شده است که به آسانی قابلیت نصب مخصوصا در سطوح چوبی دارد و از آسیب و خراشیدگی کنارههای چوبی جلوگیری میکند. در واقع ام دی اف، چوب متراکم و فشرده شده است که لایهای از ام دی اف روی آن را پوشانده است که ترکیبی از الیاف و رزین در ساخت آن موثر بوده است. روکش فلزی استحکام خاصی به آن بخشیده و در برابر رطوبت نفوذناپذیر شدهاست.
این محصول نیز با تنوعی از طرح و رنگ در بازار موجود است که با هر سلیقه و چیدمانی هماهنگ میشود. این محصول از طول عمر و دوام بالایی برخوردار بوده و در ابعاد ۷، ۹، ۱۱، ۱۵ و ۲۵ سانتیمتری و با ضخامت ۸ و ۱۶ میلیمتر در بازار عرضه میشود که در این بین ابعاد ۹ سانت با ضخامت ۱۶ میلی، بیشتر مورد استفاده است. برای فضاهایی که با سنگ یا سرامیک پوشیده شدهاند، بهترین نوع ضخامتی که میتوان استفاده کرد، ۸ میل است و برای لمینت و پارکت، مناسبترین نوع ضخامت، ۱۶ میل است.
قرنیزی که انتخاب میشود باید با رنگ کفپوش سرامیکی متناسب باشد که البته اغلب موارد با دو الی سه درجه تفاوت رنگی با سرامیک کف یا دیوار انتخاب میشود. البته این انتخاب رنگ کاملا سلیقهای است. بسیاری علاقهمند به نوع یکسان رنگ با سرامیک کف هستند ولی افرادی هستند که حتی دوست دارند که از قرنیزهای طرح چوب یا با رنگهای متضاد برای سرامیکهای سفید استفاده کنند. البته ناگفته نماند که هماهنگی بین قرنیز و سرامیک کف به محیط، ظاهری زیبا بخشیده و فضایی یکنواخت ایجاد میکند.
علاوه بر نوع ظاهر، برای انتخاب بهترین نوع باید به میزان مقاومت و دوام آن نیز توجه نمود تا بتواند با گذشت زمان مانند نوع pvc و همچنین سرامیکی در برابر رطوبت غیر قابل نفوذ بوده و در اثر ورود ضربه نیز استحکام داشته باشد. بهتر است، سایز و ابعاد قرنیزها بهگونهای انتخاب شود که با بندکشی سرامیکهای کف در یک راستا قرار بگیرد.
برای انتخاب بهترین نوع قرنیز باید به نکات و مواردی توجه داشت تا در روند استفاده دچار دلزدگی از محصول و همچنین اشتباه در انتخاب نشویم. با هم در این قسمت نکاتی را مرور خواهیم کرد:
در پایان مفتخریم که با سایت کاشی لند همراه بودید. امیدواریم که مطالب مفیدی در اختیار شما قرار گرفته باشد. همانطور که در مطالب بالا درباره بهترین قرنیز برای کف سرامیک گفته شد، قرنیز در انواع مختلف از جمله نوع سنگی، سرامیکی، چوبی، پی وی سی، پلی استایرن و ام دی اف تولید و روانه بازار عرضه و تقاضا میشود که هرکدام مزایا و معایب مخصوص به خود را دارند. نوع سرامیکی و پی وی سی نسبت به سایرین برای نصب در ساختمان بیشتر استفاده میشود. زیرا در برابر نفوذ آب و رطوبت مقاوم است و همچنین از ورود حشرات موذی به داخل ساختمان جلوگیری میکند. همچنین علاوه بر ایجاد ظاهری زیبا در قسمتهای اتصال دیوار به کف از برخورد وسایل به لبههای دیوار و همچنین آسیب به آنها جلوگیری میکند.